Bemutatkozás

Tisztelt Ügyfeleink!

Cégünk kilencedik éve foglalkozik kamionok mentésével.
Már az első kamionmentőnket is magunk építettük!
A kezdetekben még gyerekcipőben jártunk a járműmentő építés terén. Az első felépítményt mentésről mentésre finomítottuk, alakítottuk a gyarapodó tapasztalatok és az elő-elő bukkanó szükségleteknek megfelelően. Így napjainkra, az évek során megszerzett tudás birtokában, képesek vagyunk ,hogy kiváló és minden tekintetben használható kamionmentőket építsünk!

A felépítményeinkkel tehergépjárműve alkalmassá válik a vontatáson túl, akár árokból való műszaki mentésre is. Az életből merített példák azt mutatják, hogy nem mindig szükséges három - esetleg négy - tengelyes teherautó, sőt az esetek többségében sokkal kisebb tömeg is elegendő egy-egy mentés kivitelezéséhez. Így nyert létjogosultságot az általunk kifejlesztett, nyerges vontatóra akasztható kamionmentő felépítmény.

Gyakorlatilag technológiánkkal percek alatt, reverzibilis módon alakíthatja át nyerges vontatóját teljes értékű kamionmentővé.

Vállalkozásunk áll minden új ügyfél szíves rendelkezésére, mind már megtervezett felépítményeinkkel, illetve egyedi igényeket is igyekszünk maximálisan kielégíteni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail-ben vagy telefonon.

Mobil felépítményeink közül több típust választhat, kezdve az egyszerű változatoktól - melyekkel nem futómű hibás nyerges vontatók mozgatását végezheti - egészen az akár futómű helyén is emelő szerkezetekig.

Igény esetén, a mentések során kiváltképp hasznos csörlő is helyet kap az emelőszerkezeten.

Természetesen vállalunk egyedi, fix felépítmények tervezését és legyártását is, amennyiben az ügyfél úgy kívánja. Egyedi árajánlattal kapcsolatban kérjük keresse kollégánkat telefonon.


A mobil felépítmények célja, hogy eszközt biztosítsunk mindazoknak, akik költséghatékonyan, saját maguk szeretnék elvégezni gépparkuk műszaki mentését, baleset esetleg műszaki meghibásodás esetén. Érthető a hozzáállás, hiszen manapság a pénz mindenki számára elengedhetetlen, mi így nyújtunk egy lehetséges utat a költségek minimalizálásához. Fontos, hogy az általunk készített járműmentő felépítmény küföldi viszonylatban is hivatalosan használható.

Lényegében a leendő vásárlóink duplán nyernek, hiszen járműparkjukban nem szükséges dedikált kamionmentőt fenntartani, hiszen amennyiben rendelkezésre áll kettőnél több nyerges vontató,úgy szükség esetén, egyet kiválasztva, felruházható lesz kamionmentőnek, majd a mentés végeztével egyszerű módon visszaállhat a jármű a profittermelés útjára.

A hidraulikus kiépítés hiánya sem okoz gondot, hiszen 24V-ról üzemeltethető elektromos szivattyúkkal is tökéletesen működtethetőek a felépítményeink hidraulikus berendezései.


Becsléseink szerint már 5-10 szerelvényből álló járműflották esetén is kedvező időn belül megtérül a befektetés!Tisztelettel,
Tow Truck Builder